Fasaderenovering og fasadeisolering - Montasje og produktinformasjon

Utvendig fasadeisolering er isolasjon som monteres utenpå bygningens bærende konstruksjon.

Fasadeisolasjonen ligger som en «frakk» utenpå de bærende veggene og inngår ikke i det statiske system. Dette medfører at isolasjon sjiktet stort sett er fri for gjennomføringer og kuldebroer hvilket gir en høyisolert fasade.

En utvendig isolering av fasaden, enten det er ved nybygg eller rehabilitering, er med på å øke temperaturen i den bærende konstruksjonen. Dette gir et bedre og mer stabilt miljø for ytterveggen og bidrar til et godt inneklima samt lengre levetid for den bærende konstruksjonen.

Utvendig fasadeisolering kan anvendes på både tunge og lette bærende konstruksjoner enten det er til nybygg eller rehabilitering.  Fasadeisolering og fasaderenovering kan anvendes på alle typer av bygg.


Pussede fasader – HARDROCK FASADEPLATE

Isolasjonen monteres utenpå den bærende bakveggen, enten det er en lett eller en tung konstruksjon.

HARDROCK FASATEPLATE er høyisolerende og helt diffusionsåpen, hvilket gir en sunn og varm konstruksjon.

Les mer om Utvendig fasadeisolering med puss

Pussede fasader – HARDROCK FASADEPLATE

Ventilerte fasader – REDAir FLEX

Isolasjonen monteres utenpå den bærende bakveggen, og kan brukes på både lette og tunge konstruksjoner. REDAir platen har flexisone på den ene kort- og langsiden.

Dette bidrar til at platene kommer helt tett inntil hverandre slik at glipper og kuldebroer unngås.

Les mer om REDAir FLEX

Ventilerte fasader – REDAir FLEX

REDAir LINK er et patentert system som gir et hurtig og enkelt montasjeunderlag for bl.a. vinduer og dører i ventilerte fasader.

REDAir LINK er en isolerende plate fremstillet av høykomprimert ROCKWOOL steinull. Den er uorganisk, kapillærbrytende og bidrar til å redusere kuldebroene.

Spesialutviklede beslag, både til sammenføyning av hjørnene og forlengelser av LINK platene, bidrar til en enkel måte å løse problemet med montering av vinduer og dører i en ventilert fasade. Platene bearbeides enkelt med vanlig verktøy.

Les mer om REDAir LINK - Montasje av vinduer mm.

 

REDAir LINK